Συνεργείο

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: Home / Συνεργείο

Το Συνεργείο μας

Το υπερσύγχρονο συνεργείο μας στη Θεσσαλονίκη προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για τη μοτοσικλέτα σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης. Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με τη μοτοσικλέτα σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας και των δικών σας ανθρώπων.

Δεν είναι τυχαίο το ότι η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε μας έχει καθιερώσει σαν ένα από τα καλύτερα συνεργεία της Θεσσαλονίκης, με αφοσιωμένους πελάτες που σταθερά επωφελούνται από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα του σέρβις μας.

Η πολυετής εμπειρία και η εκτεταμένη τεχνογνωσία μας (φροντίζουμε να είμαστε σε διαρκή επαφή με ό,τι πιο καινούριο συμβαίνει στον τομέα της τεχνολογίας), μαζί με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, αποτελούν την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, αναβάθμιση ή επισκευή της μοτοσικλέτας σας. Και αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα στο χρόνο παράδοσης που υποσχόμαστε.

Με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχουμε καλύπτουμε όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη, ενώ τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούμε είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας.

Δημιουργούμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας: σεβόμενοι το χρόνο, τα χρήματα, αλλά και την ανάγκη σας να νιώθετε ασφαλείς με το όχημά σας, δε θα σας υποβάλλουμε σε καμιά ταλαιπωρία ή οικονομική «αιμορραγία», και δε θα σας βάλουμε ποτέ σε μπελάδες όσο είστε στο δρόμο.

Ελάτε λοιπόν να δείτε τον υπερσύγχρονο χώρο μας και να μας γνωρίσετε από κοντά. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ SERVICE

ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Ως επίσημοι αντιπρόσωποι KYMCO, πάντα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον Μοτοσικλετιστή με σεβασμό.

SERVICE

Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τα προϊόντα της KYMCO, μας έχει δώσει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα τεχνικά στάνταρ της KYMCO. Το επίπεδο δουλειάς μας είναι τέτοιο ώστε επί σειρά ετών να έχουμε το προνόμιο να παρέχουμε στους πελάτες μας Επίσημο Service, πιστοποιημένο από την ίδια την KYMCO. Είναι μια τιμή που μας δίνει τη δύναμη να ξεχωρίζουμε με διαφορά σε μια ανταγωνιστική αγορά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ